Binnenkort…

Zangzaken organiseert ook workshops voor amateurzangers op het gebied van zangtechniek en podiumpresentatie waar iedereen aan mee kan doen. Houd deze pagina in de gaten voor een workshop bij jou in de buurt:

20 mei 2017: Inspiratiedag voor amateurzangers in Udenhout
Als amateurzanger loop je soms tegen de beperkingen van je stem aan. Of je nu in een koor zingt, in een band of gewoon lekker veilig in je eentje in de badkamer. Je hebt misschien weleens gehoord van ‘buiksteun’, maar je hebt geen flauw idee wat dat precies inhoudt. Je voelt dat er meer in zit, maar je hebt de tools niet in handen om je stem te sturen.
Je voelt je onhandig wanneer je voor een publiek staat. Je weet je geen raad met je houding, of je vraagt je af hoe je emotie in je liedje kunt uiten.

Herkenbaar?
Kom dan gezellig meedoen met de inspiratiedag op 20 mei waar je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met adem-, stem- en presentatietechnieken. Dit wordt een leuke, ontspannen dag die je deelt met andere zangliefhebbers. Iedereen vanaf 14 jaar is van harte welkom, met of zonder zang- en/of theaterervaring.

Wie, wat en waar?
De workshop wordt verzorgd door Zangzaken, met zangcoach Erica van der Meer en theaterdocent Anke van Esch.
Tijdstip: zaterdag 20 mei, 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Raadhuis trouwzaal, Slimstraat 2 in Udenhout
Kosten: €55,00 (incl. btw)
Dit bedrag is inclusief verzorgde lunch!

Wil je je aanmelden? Stuur dan vóór 5 mei een mail naar zangzaken@gmail.com en vermeld je naam, leeftijd, e-mail en telefoonnummer.
Indien je met meerdere personen komt, vermeld dan ook van hen namen en contactgegevens.

Als je je hebt aangemeld ontvang je van ons per e-mail een bevestiging met daarin de betalingsgegevens.

We hopen je 20 mei te zien!

Groeten,
Erica en Anke